NaslovnicaVijestiLijevi bek vrijedan 40 miliona eura: Manchester United pronašao zamjenu za Luke...

Lijevi bek vrijedan 40 miliona eura: Manchester United pronašao zamjenu za Luke Shawa

Manchester United pronašao zamjenu za Luke Shawa. Klub sa Old Trafforda ima jaku odbranu ove sezone. Crveni đavoli su primili samo 17 golova u 20 ligaških utakmica, samo Spursi imaju bolji rekord (16 golova).

Manchester United pronašao zamjenu za Luke Shawa

Međutim, u posljednje vrijeme, United se suočava sa velikom dilemom, uglavnom zbog povreda i Louis van Gaal je sada u potrazi za novim pojačanjem u odbrani ovog januara.

Prema pisanju stranih medija, Manchester United se približava završetku transfera lijevog beka Ricarda Rodrigueza koji će ih koštati 40 miliona eura.

23-godišnji švicarski internacionalac je bio ključni član tima Wolfsburga u proteklih nekoliko godina i vjeruje se da će u velikim mjerama poboljšati tim Manchester Uniteda.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Rodriguez nije samo snažan u odbrani, ali dodaje i vatrenu moć u napadu također. Postigao je ni manje ni više nego deset golova i pet asistencija u 39 utakmica prošle sezone. Ali ove je postigao dva gola i dvije asistencija u 20 utakmica do sada.

Uz povrede Luke Shawa i Marcos Rojo-a, Van Gaal je pokušao da prekvalifikuje Darmina i Blinda na lijevog beka, ali nitko nije bio dosljedan. Potpisivanje Rodrigueza će riješiti tu dilemu za holandskog stručnjaka.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!