NaslovnicaVijesti"Zvijezdi Uniteda ne odgovara Solskjaerov stil igre. Bolje bi mu bilo da...

“Zvijezdi Uniteda ne odgovara Solskjaerov stil igre. Bolje bi mu bilo da igra za Liverpool.”

Krilnom igraču Manchester Uniteda Jadonu Sanchu rečeno je da njegov stil igre ‘ne odgovara klubu’ i da bi mu bilo bolje igrati za ljutog rivala Liverpoola.

Bio je to težak početak života na Old Traffordu za Sancha otkako je ljetos stigao iz Borussije Dortmund u transferu vrijednom 73 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Engleski reprezentativac još uvijek nije postigao gol ili asistirao u dresu Uniteda, a nedavna promjena formacije znači da bi mogao provesti mnogo vremena na klupi.

Bivši branič Premier lige Jonathan Woodgate veliki je obožavatelj Sancha, ali za Ladbrokes je rekao da smatra da je United pogrešna momčad za njega.

Umjesto toga, misli da bi Sanchu više odgovarao prelazak u Liverpool kod Jurgena Kloppa koji igra brz, napadački stil nogometa.

“Stvari nisu išle baš prema planu za Sancha otkako je ovog ljeta potpisao za Man United,” rekao je za Ladbrokes. “Pripisao sam to stilu igre, to mu ne pristaje.

“Kada bi United ponovio pristup Dortmunda, to bi bila potpuno drugačija igra s loptom, ali Man United ne igra na taj način; ne igra nogomet na kakav je Sancho navikao.”

“Jadon Sancho je izvanredan talent; ako igrate u skladu s njegovim snagama, on će biti dobar.”

“Nema sumnje da će opet biti dobar. Stavite ga u momčad Liverpoola i bio bi potpuno drugačiji igrač, siguran sam.”

Sancho je povezivan s prelaskom u Liverpool prije nego što je na kraju prešao u United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!