NaslovnicaVijestiLiverpool svoje drugo veliko pojačanje pronašao u Juventusu

Liverpool svoje drugo veliko pojačanje pronašao u Juventusu

Liverpool svoje drugo veliko pojačanje pronašao u Juvetusu. Liverpool je i dalje zinteresovan za Juvetusovog braniča Martina Caceresa. Prema izvještajima u Italiji, Jurgen Klopp je u boljoj poziciji da potpiše ovog igrača nego Bešiktaš, Monaco i Fenerbahce koji su također zainteresovani za njegove usluge.

Liverpool svoje drugo veliko pojačanje pronašao u Juvetusu

Dogovor za 28-godišnjaka se smatralo da ne dolazi u obzir, ali je Juve promijenio svoje mišljenje i sada želi da proda ovog igrača.

Klopp je u potrazi za novim pojačanjima zbog nevjerovatnog broja povreda na Anfieldu.

Caceras nije igrao europski fudbal za Juventus, što znači da će imati pravo da nastupa u Europa Ligi.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Samo nakratko, Barcelona je bila zainteresovana za igrača Juveta, prije nego što je prodan Sevilli i nešto kasnije je pomogao Juventusu da osvojio četiri uzastopne titule u Seriji A.

Caceras također ima 69 nastupa za Urugvaj, ali se bori da povrati svoju ulogu kod Massimiliana Allegrija, nakon što je suspendovan zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!