NaslovnicaVijestiZvijezda koju Liverpool želi dovesti u svoje redove izjavila: "Moj omiljeni tim...

Zvijezda koju Liverpool želi dovesti u svoje redove izjavila: “Moj omiljeni tim u Engleskoj je Chelsea”

U vijestima koje će sigurno naljutiti navijače Liverpoola, jeste da je meta Jurgen Kloppa izjavila da je veliki navijač Chelseaja.

Zvijezda koju Liverpool

France Football primjećuje da Redsi razmatraju mogućnost dovođenja Villarrealovog Samuela Chukwuezeu na Anfield, ali najnovije otkriće bi ih moglo zaustaviti u toj namjeri.

“Moj omiljeni tim u Engleskoj je Chelsea”, rekao je Chukwueze na Instagram Live.

“Podržavao sam Chelsea dok sam bio mlad. Kad je Chelsea izgubio finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, plakao sam cijelu noć. ”

Neće svaki igrač podržavati tim za koji naravno igra, ali u trenutku kada je potencijalni transfer na kartama, nevjerovatno je naivno izaći i izraziti podršku suparniku.

Hoće li Liverpool i dalje biti zainteresiran za stjecanje usluga 20-godišnjaka nakon otkrića, ostaje za vidjeti, no u Chukwuezeu će barem dobiti energičnu, marljivu napadačku prisutnost, atribute za koje se čini da Jurgen Klopp cijeni u svojim igrača.

Mladić je često bio trn u obranu La Lige u odbrani Žute podmornice, a iako ne postoje nagovještaji da je tamo nesretan, sigurno će se svidjeti korak koji će mu omogućiti da  igra za aktualne europske prvake.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!