NaslovnicaVijestiLoic Remy u januaru napušta Stamford Bridge!?

Loic Remy u januaru napušta Stamford Bridge!?

Napadač Chelseaja, Loic Remy, u zimskom prijelaznom roku bi, po svemu sudeći, trebao napustiti Stamford Bridge.

loic remy

Trener Aston Ville, Remi Garde, za engleske medije je potvrdio da će njegov klub poslati ponudu za Francuza.

Aston Villa se trenutno nalazi na dnu tabele Premier lige, i nije ostvarila pobjedu od prvog kola i pobjede protiv Bournemoutha u gostima. Gardeov tim je postigao samo 15 golova u ligi, što je najmanje od svih timova, a on je potvrdio da je pored Remyja zainteresovan za još neke igrače, koji bi im trebali pomoći u borbi za opstanak.

“On je igrač kojeg veoma dobro poznajem. Naravno da bi bio zanimljivo pojačanje za tim.”

“Loic je poseban jer poznaje državu, ligu i način igre koji se ovdje igra. Ne mogu vam sa sigurnošću reći, ali on je jedan od igrača koje ću pokušati dovesti u zimskom prijelaznom roku.”

Villa svoju prvu utakmicu u novoj godini igra protiv Sunderlanda u subotu, te će pokušati doći do druge pobjede.

“Mi smo odgovorni za ono što se događa na terenu, ja prvi, a onda i moji igrači. Tim mora početi pisati novu priču. Još uvijek sam vrlo frustiran zbog loše forme i samo jedne ostvarene pobjede.”

“Međutim, još uvijek optimistično gledam na stiuaciju. Znam da će pobjeda doći uskoro, te promijeniti raspoloženje u svlačionici. Kada izgubite toliko utakmica na početku sezone, to mnogo utiče na igrače.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!