NaslovnicaVijestiLovren: Donio sam usranu odluku

Lovren: Donio sam usranu odluku

Dejan Lovren je ovaj vikend zbog greške bio na udaru javnosti, a najviše su ga ismijavali navijači njegovog kluba Liverpoola…

Lovren

Navijači su ga vrijeđali putem društvenih mreža.

“Nakon drugogo gola West Hama htio sam se sakriti pod stol, bilo gdje! Ali, i u takvim trenucima glavu treba držati visoko i igrati do samog kraja”, rekao je Lovren.

“Naravno da sam se trudio, ali šta reći? Bila je to moja usrana odluka, ali pogreške se događaju.”

“Moram se opet dokazivati, i treba vremena, puno vremena za pripreme sa ekipom. Pogreške se događaju, ali opet morate hodati uzdignute glave”, završio je Lovren!

A Liverpool je ovog vikenda na svom Anfiledu izgubio 0-3 protiv West Hama, a Dejan Lovren je napravio katastorfalnu grešku u 29. minuti meča gdje je Noble postigao gol!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!