NaslovnicaVijestiLuis Enrique poslao poruku Neville-u poslije nevjerovatne pobjede

Luis Enrique poslao poruku Neville-u poslije nevjerovatne pobjede

Luis Enrique poslao poruku Neville-u poslije nevjerovatne pobjede. Pobjedu od 7-0 Barcelona je sinoć upisala protiv Valencije u Kupu Kralja, što je stavilo engleskog trenera pod veliki pritisak, ali Španac smatra da će se stvari poboljšati.

Luis Enrique poslao poruku Neville-u

Barcelonin menadžer Luis Enrique se suosjeća sa teškom situacijom u kojoj se nalazi Gary Neville i njegova Valencia.

Valencia je doživila težak poraz od Barce u srijedu u prvoj utakmici polu-finala Kupa Kralja, sa Luis Suarezom i Messijem koji su postigli četiri.

Neville je pobijedio četiri od svojih prvih 15 utakmica od kako je došao na kormilo Valencije, a pritisak se nastavlja gomilati za engleskog trenera.

Međutim, bivši branič Manchester Uniteda kaže da neće podnijeti ostavku na svoju funkciju i njegov kolega iz Barcelone, Luis Enrique smatra da će Neville pronaći način da se izvuče iz nevolje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Valencia prolazi kroz vrlo tešku situaciju”, rekao je Enrique.

“To nije ni za koga lahko, a isto tako nije lahko igrati sa ekipom kao što smo mi. Suosjećam se sa Gary Neville-om.”

“Situacija u Valenciji nije baš prijatna ni za nas. Ne volim kada vidim protivnike u ovoj situaciji, ali mi samo radimo svoj posao.”

“Svaka situacija se mora promijeniti na kraju i ja sam siguran da će oni izaći iz ove nevolje, jer je to samo sportski problem.”

Neville-ova ekipa je 12. na tabeli i suočava se sa gostovanjem u Real Betisu u nedelju.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!