NaslovnicaVijestiLuis Suarez svojom izjavom zaludio je navijače Liverpoola

Luis Suarez svojom izjavom zaludio je navijače Liverpoola

Luis Suarez svojom izjavom zaludio je navijače Liverpoola. Urugvajac je ove sezone u dresu Barcelone postigao 29 pogodaka i pomogao je svom novom klubu da osvoji povijesnu trostruku krunu u svojoj prvoj sezoni provedenoj u Španjolskoj.

OIR_resizer (1)

Bio je Urugvajac i heroj u Liverpoolu, sa njim u redovima Redsi su bili nadomak titule, koja im je izmakla u posljednjim trenucima.

Navijači kluba iz Engleske sigurno bi željeli u svojim redovima ponovno jednog dana vidjeti Urugvajca, koji je u redove Barcelone prešao za 81 milijun eura.

“Povratak u Liverpool? Nikada ne znate što će se dogoditi u nogometu. No, ako ću se vratiti u Englesku, to će definitivno biti Liverpool”, rekao je Urugvajac za ESPN.

U četiri godine koliko je proveo u Liverpoolu, Suarez je postigao 82 pogotka u 133 nastupa.

Suarez je isto tako rekao kako mu nedostaju navijači, koji će mu zauvijek ostati u srcu.

“Nedostaju mi navijači. Atmosfera je zaista nevjerojatna”, dodao je.

Svakom igraču koji je igrao za Liverpool u sjećanju će ostati navijači, koji su fantastični.

[su_bet365_rukomet_bonus]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!