NaslovnicaVijestiMan United se uključuje u bitku: Van Gaal spremio ogroman novac za...

Man United se uključuje u bitku: Van Gaal spremio ogroman novac za novog ‘Martiala’

Man United se uključuje u bitku za novog Martiala. Kako navode mnogi mediji širom Europe, Van Gaal je spremio ogromnu sumu novca za ovog talentovanog igrača. Situacija oko Anthonyja Martiala nije se ni stišala, a Louis van Gaal priprema još jedan sličan potez.

Man United se uključuje u bitku

Naime, nakon što je Juventus izrazio želju za dovođenje fantastičnog fudbalera Basela Breela Embola, isto to je učinio i Van Gaal, prema tvrdnjama britanskog Telegrapha. No, za razliku od Juventusa, Van Gaal je spremio 30 miliona funti za ovog igrača, što će biti novi riskantan potez za ekipu sa Old Trafforda.

Embolo je Baselov biser kojeg žele mnogi velikani svjetskog fudbala. Osamnaestogodišnjak je već postigao 12 golova ove sezone, a postao je i neizostavan član fudbalske reprezentacije Švicarske.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Breel-Donald Embolo je rođen 14 februara 1997. Švicarski profesionalni fudbaler, koji igra u Švicarskoj Super ligi za FC Basel. Igra kao napdač ili veznjak za Švicarski U21 tim i odigrao je nekoliko utakmica za njihov prvi tim.

Embolo je počeo igrati u Nordsternu. 2010. godine se prebacio u omladinski sistem Basela. 2011/12 i 2012/13 sezone igrao je za Basel U16. Sa U16 timom je osvojio Švicarski Šampionat dva puta u tom rangu. Dobitnik je mnogih individualnih nagrada, kao što je jedna od njih bila za Najboljeg mladog igrača godine u Baselu za godinu 2013. Samo tri sedmice nakon svog 16-og rođendana potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom. U ljeto 2013 igrao je za njihov U18 i U21 tim.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!