NaslovnicaVijestiManchester United poslao ponudu od 70 miliona za zvijezdu Monaca

Manchester United poslao ponudu od 70 miliona za zvijezdu Monaca

Manchester United je, otkako je klub preuzeo Jose Mourinho, doveo mnoštvo igrača prošlog ljeta, a kupovinu bi mogli nastaviti i ove zime.

Kako otkrivaju engleski mediji, zvijezda Monaca Bernardo Silva je glavna meta portugalskog stručnjaka u ovom prelaznom roku. Njegov sunarodnjak će koštati oko 70 miliona funti, ali novac nije problem za bivšeg trenera Chelseaja.

Sa sedam postignutih golova i šest podijeljenih asistencija, Silva igra vrlo dobru sezonu u timu Monaca, koji će sljedećeg mjeseca igrati osminu finala Lige prvaka protiv velikog rivala Uniteda, Manchester Cityja.

‘Crveni vragovi’ se također povezuju i sa dovođenjem Antoinea Griezmanna za čak 85 miliona funti, dok je interes za Bernarda Silvu pokazao i Zidaneov Real Madrid.

Griezmannov dolazak na Old Trafford čini se sve izglednijim, a kako pišu španjolski mediji, Atletico Madrid je primoran prodati najveću zvijezdu svog tima kako bi imao dovoljno novca da otplati troškove novog stadiona Wande Metropolitana, na kojem će ‘Jorgandžije’ igrati sljedeće sezone.

Jedini problem za Mourinha je kako pronaći mjesta za Griezmanna i Bernarda Silvu u timu u kojem su već Zlatan Ibrahimović, Wayne Rooney, Marcus Rashford, Anthony Martial i Juan Mata.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!