NaslovnicaVijestiManchester United već je pronašao zamjenu za Louisa van Gaala

Manchester United već je pronašao zamjenu za Louisa van Gaala

Pep Guardiola na ljeto bi mogao napustiti Bayern Munchen – vjerojatno će put Manchestera, no još nije poznato hoće li to biti City ili United. Zapravo, još nije poznato hoće li uopće napustiti Bayern. Na klupu Crvenih vragova mogao bi sjesti i Ryan Giggs kao van Gaalov zamjenik. No, uz njih pojavio se i novi kandidat za klupu Manchester Uniteda.

OIR_resizer

Navijači Crvenih vragova nisu previše oduševljeni trenutnim trenerom i njegovim stilom nogometa. No, mora se priznati kako Nizozemac radi dobar posao. Prvo je dohvatio pozicije s kojim se iduće sezone mogu plasirati u Ligu prvaka, a sada se bore i za naslov prvaka.

Talijanski list Repubblica piše kako bi novi trener Manchester Uniteda mogao postati sadašnji trener Bianconera Massimiliano Allegri.

Allegri radi dobar posao u Staroj dami, unatoč problemima ove sezone. Podsjetimo, 48-godišnjak je prošle sezone odveo Juve do finala Lige prvaka.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!