NaslovnicaVijestiManuel Neuer provocirao Özila na twitteru, ovaj mu odgovorio na sjajan način

Manuel Neuer provocirao Özila na twitteru, ovaj mu odgovorio na sjajan način

Golman Bayern Munchena i njemački reprezentativac, Manuel Neuer, pokušao je isprovocirati svog sunarodnjaka Mesuta Özila putem twittera, ali to mu baš i nije pošlo za rukom.

Manuel Neuer provocirao Özila na twitteru

Jučer je održan ždrijeb osmine finala Lige prvaka, a Neuerov tim je izvukao Arsenal, čak treći put u ovoj fazi natjecanja u posljednjih pet sezona. To je on iskoristio i odlučio se našaliti sa svojim suigračem objavom na twitteru, u kojoj ga podsjeća na obranjen jedanaesterac sa utakmice između ‘Bavaraca’ i ‘Topnika’ iz 2014. godine, uz opis “sastanak sa dobrim prijateljem”.

Taj promašaj je skupo koštao ‘Topnike’ koji su tu noć poraženi rezultatom 2-0, a u uzvratu rezultat 1-1 nije bio dovoljan za prolazak u četvrtfinale takmičenja.

Međutim, nije morao dugo čekati na odgovor Mesuta Ozila, koji je postavio fotografiju na kojoj postiže gol dok Neuer leži nemoćan na podu sa utakmice iz prošle godine kada je bivši veznjak Real Madrida savladao sunarodnjaka u pobjedi svog tima rezultatom 2-0 u grupnoj fazi, uz opis “istinita priča prijatelju”.

Arsenal ove sezone igra odlično, nalazi se na drugoj poziciji u Premier ligi sa 34 osvojena boda iz 15 odigranih utakmica, te zaostaju samo tri boda za vodećim gradskim rivalom Chelseajem.

S druge strane, Bayern je nakon dugo vremena konačno u posljednjem odigranom kolu preuzeo prvu poziciju RB Leipzigu, koji je poražen na gostovanju kod Ingolstadta rezultatom 1-0. Klub iz Minhena trenutno ima isti broj bodova kao i klub iz Leipziga, 33, ali zbog bolje gol razlike nalazi se na prvom mjestu.

Prva utakmica između Bayerna i Arsenala je na rasporedu 15. februara sljedeće godine na Fußball Areni, dok je uzvrat 7. marta u Londonu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!