NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini se nada ponavljanju povijesti

Manuel Pellegrini se nada ponavljanju povijesti

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini izjavio je da se nada ponavljanju uspjeha od prije dvije godine kada su “Građani” u posljednjem kolu izborili svoju prvu titulu prvaka Engleske.

Manuel Pellegrini se nada ponavljanju povijesti

Tim sa Etihada je poražen od Liverpoola rezultatom 3-0 u srijedu, samo tri dana nakon što su savladali “Redse” u finalu Liga kupa na Wembleyu, a ovo im je bio treći uzastopni poraz u ligi koji ih je ostavio na deset bodova razlike od vodećeg Leicestera, iako imaju utakmicu manje.

Pellegrinijev tim se našao u sličnoj situaciji 2014. godine, kada su u vrlo zanimljivoj sezoni uspjeli osvojiti trofej ispred Liverpoola.

Govoreći na konferenciji za novinare uoči subotnje domaće utakmice protiv Aston Ville koja se bori za opstanak, Pellegrini je rekao: “Sjećate li se prve sezone kada sam stigao? Trebale su nam tri pobjede za titulu, i slavili smo u sve tri utakmice. Svi su govorili da smo ispali iz utrke za titulu, ali slavili smo u tim utakmicama i osvojili titulu.”

“Ova grupa igrača nikada neće odustati sve dok imamo šansu za osvajanje titule. Imamo utakmicu manje, ali to nije ono o čemu trebamo razmišljati, već o poboljšanju naše igre.”

“Nećemo odustati iako zaostajemo dosta bodova za liderom. Nikada ne znate kada i gdje možete izgubiti bodove. Moramo nastaviti igrati dalje što bolje možemo i osvojiti što više bodova, a onda ćemo vidjeti gdje ćemo završiti.”

“Pokušavamo pobijediti svaki put kad igramo, imali smo par loših utakmica ove szeone, ali još uvijek su 33 boda u igri.”

Pellegrini je kritikovao svoje igrače zbog loše igre na Anfieldu, kada su poraženi sa čak tri gola razlike.

“Bili smo vrlo frustirani zbog rezultata i naše igre, ali to je već prošlost. Nismo igrali dobro, primili smo dva gola u tri minute i tada je sve bilo jasno.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!