NaslovnicaVijestiMarc-André ter Stegen otkrio čija pomoć mu je najviše značila u Barçi

Marc-André ter Stegen otkrio čija pomoć mu je najviše značila u Barçi

Marc-André ter Stegen, prvi vratar Barcelone za španjolske medije govorio je o situaciju u klubu, njemački vratar je također otkrio čija pomoć mu je najviše značila kada je došao u katalonski klub. Nijemac je na golu zamijenio Claudija Brava koji je prošle sezone branio u većini prvenstvenih utakmica, ali je prešao u Manchester City u ljetnom prijelaznom roku, tako da je Ter Stegen izabran za prvog vratara.

pomoć

“Pritisak u igri je veoma dobra stvar. To mi se jako sviđa. Uživam i igri na svakom stadionu, bilo to kod kuće ili u gostima. Nervoza na terenu vam neće donijeti ništa dobro. O nekim stvarima treba da se razmišlja dva puta.”

Ter Stegen ističe da se u Barçi igrači osjećaju kao da su jedna porodica, a to smatra kao jedan glavnih razloga njihove dobre igre.

“Mi u Barçi smo svi kao jedna porodica. Svi znamo kad se neko osjeća dobro ili loše, no mi se uvijek trudimo da nam svima bude ugodno. To nas čini boljim te isto tako našu igru boljom. Svi mi razumijemo jedni druge, bez nekog posebnog razgovora.”

Hrvatski nogometaš u redovima Barcelone, Ivan Rakitić Ter Stegenu je najviše pomogao nakon dolaska na Camp Nou. Nijemac također ističe da je značajna pomoć bila i Rafinhe i Sergija Roberta koji veoma dobro poznaju engleski jezik.

“Kada sam stigao ovdje, Ivan Rakitić mi je puno pomogao. Kada nešto nisam shvatao kako treba, on je uvijek bio tu da mi pomogne. Također su mi mnogo pomogli i Rafinha te Sergi Roberto, jer oni vrlo dobro znaju engleski jezik.”

Na pitanje novinara kakve igrače trači Barcelona, Ter Stegen je rekao da smatra da je najbitnije da se igrač brzo prilagodi momčadi.

“Barça uvijek traži igrače koji će se jednostavno prilagoditi momčadi. Mislim da je to razlog zašto sam baš ja došao ovdje. Htjeli su nekoga ko bi odgovarao njihovom sistemu, a to je stil kojem sam se ja uvijek divio.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!