NaslovnicaVijestiMartinez: Treniram i trudim se više, a igram lošije nego ikad

Martinez: Treniram i trudim se više, a igram lošije nego ikad

Napadač Atletico Madrida Jackson Martinez izjavio je da radi više nego ikad u svojoj karijeri, ali također i da igra najlošiji nogomet u svojoj karijeri.

jackson martinez

Martinez je stigao kao veliko pojačanje u španjolsku prijestolnicu za 35 miliona eura iz Porta prošlog ljeta, nakon tri sezone provedene u portugalskom klubu.

29-godišnjak nije uspio pronaći formu koju je imao u prošlom klubu, postigao je samo dva gola u La ligi ove sezone. Kolumbijac je dobio podršku od svog trenera Diega Simeonea, ali napadač je i dalje zabrinut svojom igrom.

“Treniram kao nikad prije, a igram lošije nego ikad u svojoj karijeri”, rekao je Kolumbijac pred današnji ogled protiv Las Palmasa.

Jackson Martinez je u 18 nastupa za Atletico Madrid ove sezone postigao 3 gola, i upisao 3 asistencije, što je loš učinak za igrača njegovog kalibra.

Atletico Madrid se trenutno nalazi na prvom mjestu u ligi, te iz 19 utakmica imaju 44 osvojena boda. Prati ih Barcelona na drugom mjestu sa 42 osvojena boda, ali i utakmicom manje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!