NaslovnicaVijestiMascherano: Između Messija, Neymara i Suareza nema ljubomore

Mascherano: Između Messija, Neymara i Suareza nema ljubomore

Branič Barcelone, Javier Mascherano, izjavio je je trio Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar najbolji trio koji je ikad vidio i da je impresioniran njihovom skromnošću.

messi suarez neymar

Južnoamerička napadačka mašina je bila od ključnog značanja za Barcu prošle sezone u pohodu na triplu krunu, a Messi i Neymar su u završnici izbora za osvajača ovogodišnje Zlatne lopte.

Trio je i ove sezone nastavio terorizirati protivničke obrane, postigavši već 46 golova u svim takmičenjima. Javier Mascherano je pohvalio odnos koji vlada između ta tri igrača na terenu, kao i van njega, te je istakao da su upravo oni najzaslužniji za uspjehe koje katalonski klub niže.

[su_unibet_advent_calendar]

“To je najbolji trio koji sam ikada vidio”, rekao je za službenu stranicu kluba.

“Da li ćemo vidjeti ikada takvo nešto u budućnosti? Nikad se ne zna. Najviše me čudi to što se oni međusobno nadopunjavaju, i svaki od njih pridonosi igri na poseban način. Način na koji funkcionišu zajedno i to što ne dopuštaju egu da pogorša njihov odnos je nešto nevjerovatno. Nije lako dijeliti središte pozornosti na način na koji oni to rade.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!