NaslovnicaVijestiMassimiliano Allegri potpisao novi ugovor sa Juventusom

Massimiliano Allegri potpisao novi ugovor sa Juventusom

Trener Juventusa Massimiliano Allegri potpisao je novi ugovor koji će ga u Torinu zadržati do 2018. godine, potvrđeno je iz kluba.

Massimiliano Allegri potpisao novi ugovor

Allegri je stigao u Juventus u ljeto 2014. godine nakon što je tri i pol godine proveo u AC Milanu, a tim je naslijedio od Antonija Contea. U dvije sezone je uspio osvojiti dva Scudetta, a prošle sezone su Bianconeri igrali i u finalu Lige prvaka, gdje su poraženi protiv Barcelone.

Klub je na službenoj stranici objavio: “Nogometni klub Juventus sa oduševljenjem objavljuje da je Massimiliano Allegri potpisao novi ugovor koji ga veže za klub do 30. juna 2018. godine.”

“Nakon svoje prve sezone na klupi Bianconera, u kojoj je osvojio Scudetto i povijesni 10. Kup Italije, Allegri je potpisao ugovor do 2017. godine, a nakon nastavka odličnog rada i upravljanja klubom sada je nagrađen još jednim produženjem ugovora.”

Allegri je hvaljen u medijima zbog načina na koji je uspio zadržati Juventusovu superiornost u Italiji i ove sezone, unatoč gubitku nekoliko ključnih igrača na kraju prošle sezone.

Andrea Pirlo, Arturo Vidal i Carlos Tevez su napustili Juventus, a Allegri je kao zamjene doveo Samija Khediru, Paula Dybalu, Alexa Sandra, Hernanesa i Marija Mandžukića, a također je i na posudbu doveo Juana Cuadrada iz Juventusa.

Činilo se kako su ove promjene imale negativan utjecaj na tim početkom sezone, kada su upisali samo dvije pobjede u prvih osam ligaških utakmica.

No, nakon toga su uspjeli uhvatiti ritam, te su upisali 26 pobjeda u sljedećih 28 utakmica, te osvojili svoj peti uzastopni Scudetto krajem prošlog mjeseca kada je najbliži rival Napoli upisao poraz protiv Rome.

Allegri je pored uspjeha u Italiji imao i uspjehe u Europi. Prošle sezone je njegov tim stigao do finala Lige prvaka, ali ove sezone su ispali u osmini finala protiv Bayern Munchena.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!