NaslovnicaVijestiMenadžer Marija Balotellija otkrio gdje bi njegov klijent mogao nastaviti karijeru

Menadžer Marija Balotellija otkrio gdje bi njegov klijent mogao nastaviti karijeru

Otkada je Jurgen Klopp stigao u Liverpool, klub ne pamti samo pobjede, no harmonija se ponovno vratila u momčad, a i navijači su ponovno sretniji.

OIR_resizer (1)

Stvari su se na Anfieldu smirile u zadnjih nekoliko mjeseci nakon što je završila era Brendana Rodgersa. Nijemac je pokazao da u momčadi Redsa ima kvalitete, no kako još nisu na nivou da mogu pobijediti u svakoj utakmici. No, barem je atmosfera dobra, za sada…

Navijači Liverpoola zasigurno nisu zaboravili ni svog neželjenog napadača Marija Balotellija, koji je trenutno na posudbi u AC Milanu, a njegov menadžer Mino Raiola vjeruje kako Talijan i dalje ima budućnosti na Anfieldu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

“Zasigurno, dio mog posla je razgovarati sa trenerima. Znam Kloppa preko Henryja Mkhitaryjana iz Dortmunda. Ako razgovorima o kvaliteti i talentu kojeg Mario posjeduje, uopće nije pitanje hoće li se vratiti. Tada isto tako trebate trenera koji vjeruje u vas i koji vam daje šansu da se dokažete. Razgovarati ćemo o tome kada dođe vrijeme.”

Bivši 25-godišnji napadač Manchester Cityja postigao je samo jedan pogodak u Premier ligi dok je nastupao za Liverpool prošle sezone, a po povratku na San Siro je postigao jedan pogodak u četiri nastupa, a tada se ponovno ozlijedio.

“Mario je morao otići jer je Brendan Rodgers smatrao kako se on ne može razviti ovdje”, osvrnuo se Raiola i na dosadašnju suradnju s Liverpoolom.

Što mislite, hoće li se Balotelli vratiti na Anfield?

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!