NaslovnicaVijestiMessi ovu godinu neće zaboravit

Messi ovu godinu neće zaboravit

Barcelona je 2015. godinu zatvorila sa pobjedom. Betisu su ‘uvalili’ četri gola, a sve je počelo kada je sudija svirao nepostojeći penal u 27. minuti za Barcu.

Messi ovu godinu neće zaboravit

“Sudije su pogriješile. Biti sudac je težak posao i mi to vidimo na svojim treninzima. Pogreškse pogađaju momčad”, rekao je Luis Enrique, pa nastavio:

“To se događa svim sudijama. Ne trošimo energiju na šta ne možemo uticati. Svi mi radimo pogreške, a treneri prvi. Ako će nam tehnologija pomoći – ja sam za.”

“Cilj su nam pobjede, jer ništa drugo nam i ne može biti cilj”. Imamo odličnu momčad koji radi odličan posao i koja zabvalja navijače”, završio je Enrique.

Leo Messi je upisao cifru od 500 nastupa u dresu Barcelone, a postigao je i gol.

“Ovo je bila sjajna godina i neće se zaboravit, a završila je na najbolji mogući način. To je bila veoma čudna utakmica, dogodilo se mnogo stvari, ali bitno je da smo uzeli tri boda”, rekao je Leo Messi nakon utakmice.

“Stigli smo sa odmora i sasvim je normalno da nismo igrali uobičajnim ritmom, ali izvukli smo najbolje.”

“Bit će teško nadmašiti iduće godine ovo sve što smo postigli u ovoj godini, ali pokušati ćemo. Imamo sjajnu momčad i veliku željo da napravimo odlične stvari”, završio je Leo Messi.

Barcelona će u 2016. godinu ući kao prvoplasirana ekipa sa isto bodova koliko ima Atletico Madrid, ali i sa utakmicom manje.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!