NaslovnicaVijestiLIVE: Kakva utakmica! Messi u 15'minuta postigao dva fantastična pogotka iz slobodnih...

LIVE: Kakva utakmica! Messi u 15’minuta postigao dva fantastična pogotka iz slobodnih udaraca!

Barcelona i Sevilla igraju UEFA Superkup, a već nakon 17’minuta vidjeli smo tri gola. Naime, iz prvog napada, Sevilla je povela i tako postigla najbrži gol u povijesti europskih superkupova.

Bangea je u 3’minuti fantastično izvedenim slobodnim udarcem doveo Sevillu u vodstvo.

Međutim nije se dugo trebalo čekati na odgovor Barcelone koja je u 7’minuti na isti način, iz fantastično izvedenog slobodnog udarca, preko Lea Messija izglednačila na 1:1. No Messi tu nije stao, već je iz još veće udaljenosti postigao još ljepši gol samo nekoliko minuta kasnije, te je u 16’minuti iz još jednog fantastičnog udarca doveo Barcelonu u vodstvo 2:1. Rafinha je postigao prvi gol iz igre u ovoj utakmici i pred kraj prvog poluvremena povisio na ugodnih 3:1 za Barcelonu!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!