NaslovnicaVijestiMesut Ozil naljutio sve navijače Arsenala svojom objavom na twitteru

Mesut Ozil naljutio sve navijače Arsenala svojom objavom na twitteru

Njemački reprezentativac i član Arsenala Mesut Ozil jučer je odgovarao na pitanja svojih fanova na twitteru iskoristivši tako slobodno vrijeme do početka Europskog prvenstva u Francuskoj.

Mesut Ozil naljutio sve navijače Arsenala

Jedan njegov navijač iz Njemačke ga je upitao da li bi razmislio o povratku u Bundesligu, a playmaker Topnika je odgovorio ‘nikad se ne zna’.

Ozil je igrao u Schalkeu i Werder Bremenu, prije nego što je stigao u Real Madrid 2010. godine, iz kojeg je došao u svoj trenutni klub. I dok se njegov komentar po mišljenju mnogih tumači pogrešno, njemački reprezentativac je ipak uspio naljutiti i razočarati navijače svog kluba.

Još jedan razlog zbog kojeg bi Topnici trebali biti zabrinuti je taj što je Ozil odgodio pregovore o produženju ugovora sa Arsenalom tek nakon završetka Europskog prvenstva. Ozil je sezonu završio sa 19 asistencija u Premier ligi i bio je jedan od ključnih igrača Arsenala, koji ipak nije uspio osvojiti titulu, te je završio drugi, iza prvaka Leicester Cityja.

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se špekulacije da će Ozil, zajedno sa Alexisom Sanchezom, produžiti vjernost klubu iz sjevernog Londona, ali nakon posustajanja u utrci za titulu prvaka Premier lige, Ozil bi mogao promijeniti svoje mišljenje.

Nakon završetka sezone, njemački reprezentativac je na pitanje novinara da li će produžiti ugovor sa Arsenalom odgovorio: “Imam još dvije godine ugovora sa Arsenalom i u ovom trenutku sam fokusiran na Europsko prvenstvo. Vidjet ćemo poslije što će biti.”

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!