NaslovnicaVijestiMichael Essien stigao u klub za koji nikad niste čuli

Michael Essien stigao u klub za koji nikad niste čuli

Na vrhuncu karijere u Chelseaju Michael Essien je bio jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, ne samo u Premier ligi, već općenito u nogometu.

Michael Essien stigao u klub za koji nikad niste čuli

Dok je igrao na Stamford Bridgeu, sa ‘Plavcima’ je osvojio dva puta Premier ligu, četiri puta FA Kup, jednom Liga Kup, te jednom Ligu prvaka.

Essien je u svojoj karijeri igrao za još dva velika kluba, Real Madrid, te AC Milan, a 34-godišnjak je prošlu sezonu proveo u grčkom Panathinaikosu gdje je skupio 15 nastupa. Nakon što prošlog ljeta nije pronašao svoj novi klub, mnogi su pretpostavili da će se povući iz nogometa, no, on je čekao dok nije dobio ponudu koju je prihvatio.

Ta ponuda je stigla danas, indonezijski klub Persib Bandung danas je službeno predstavio Michaela Essiena kao novo pojačanje. Zanimljivo je da sada samo dva igrača ovog kluba nisu Indonežani, uključujući i japanskog krilnog igrača Shohei Matsunagu.

Persib je završio peti u ligi prošle sezone, ali su 2014. godine bili prvaci, što žele ponoviti s obzirom da su doveli igrača Essienovog kalibra, no koliko on još može ponuditi ostaje nam da vidimo.

[su_betathome200e]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!