NaslovnicaVijestiMidtjylland poslao nevjerovatno upozorenje Manchester Unitedu

Midtjylland poslao nevjerovatno upozorenje Manchester Unitedu

Midtjylland poslao nevjerovatno upozorenje Manchester Unitedu nakon što su ih dobili na izvlačenju u Nyonu za Europa Ligu. Louis van Gaal je upozoren od strane Midtjyllanda koji su rekli da su spremni da izbace ‘Crvene Đavole’ iz tog natjecanja.

Midtjylland poslao nevjerovatno upozorenje

Tim sa Old Trafforda je završio treći na tabeli u Ligi prvaka, što ih je bacilo u Europa Ligu. Izvlačenje u Nyonu im je donijelo jednog od najslabijih protivnika među sva 32 tima koja su izvučena. Danski šampion koji je formiran tek 1999. godine ima stadion sa samo 11.800 mjesta. Ali, ovaj klub nije stigao do knock-out faze nezasluženo.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Danci, koji su kao i Brentford u vlasništvu Matthew Benhama, već je izbacio Southampton iz natjecanja.

Sada su u potrazi za novom pobjedom protiv velikog Manchester Uniteda, i ova upozorenja su izgleda samo da se stvori pritisak oko Van Gaala.

Predsjednik Midtjyllanda, Rasmus Ankersen je rekao: “Već smo pobijedili jedan engleski tim, tako da se ne bojimo ni Manchestera.”

“Mi smo mali klub sa malim budžetom i znamo da ih ne možemo preteći u potrošnji novca, zato ih moramo nadmudriti i do sada, ovaj način nam je pomogao u Europa Ligi.”

“Znamo da imamo šanse i prihvatit ćemo ovaj izazov. Ako možemo pobijediti Southampthon, onda možemo i Manchester United, igrači će to osjetiti i vjerovati u sebe.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Van Gaal osjeća veliki pritisak zbog ispadanja iz grupne faze Lige prvaka nakon poraza od Wolfsburga u svom posljednjem meču u grupi, a zatim se taj pritisak dodao sa porazom Bournemoutha u Premiershipu.

Čak su ga kritikovale bivše zvijezde Manchester Uniteda, Paul Scholes i Rio Ferdinand nakon tog poraza. Ali, na Old Traffordu se još uvijek ništa ne mijenja, a neće izgleda u skorije vrijeme. Pričalo se mnogo o Carlu Ancelottiju, ali su i to samo špekulisanja za sada.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!