NaslovnicaVijestiMino Raiola: Odlazak Ibrahimovića u mirovinu bio bi poput krađe Mona Lise

Mino Raiola: Odlazak Ibrahimovića u mirovinu bio bi poput krađe Mona Lise

Ukoliko se Zlatan Ibrahimović povuče iz nogometa ovog ljeta, to bi bilo kao da je neko ukrao Mona Lisu, prema mišljenju njegovog agenta Mina Raiole.

Odlazak Ibrahimovića u mirovinu bio bi poput krađe Mona Lise

Ugovor napadača Paris Saint Germaina istječe ovog ljeta, a mnogi mediji su već objavili vijest da Ibrahimović stiže u Premier ligu, odnosno West Ham United, nakon što je suvlasnik kluba David Sullivan izjavio da bi ga volio vidjeti u svom klubu.

Međutim, 34-godišnji Zlatan je nedavno izjavio da bi se mogao povući iz nogometa dok je još uvijek na vrhuncu svoje igre.

“Odlazak Ibrahimovića u mirovinu bio bi poput krađe Mona Lise, to bi bio zločin protiv sportskog čovječanstva. Ukoliko ode u mirovinu zaključat ću ga u ćeliju sve dok se ne predomisli”, izjavio je njegov agent Mino Raiola za ESPN.

Ibrahimović je osvajao domaća prvenstva sa Ajaxom, Juventusom, Interom, Milanom, Barcelonom i Paris Saint Germainom, a dolaskom u Premier ligu tu bi kolekciju trofeja mogao proširiti.

“Uvijek mi je govorio da želi igrati još pet godina. Zlatan je motivisan i klubovi koji mu žele ponuditi ugovor to već znaju. Osim toga, on ne želi igrati zbog novca, on samo želi dokazati da još uvijek može biti jedan od najboljih.”

Šveđanin je pokazao da mu godine ne mogu ništa, postigao je 30 golova u 26 ligaških nastupa ove sezone. Iako francusko prvenstvo ne nudi skoro nikakvu konkurenciju za “Parižane”, Ibrahimović je također postigao i pet golova u devet nastupa u Ligi prvaka.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!