NaslovnicaVijestiMino Raiola otkrio zbog čega je Pogba izabrao United prije Reala i...

Mino Raiola otkrio zbog čega je Pogba izabrao United prije Reala i Barçe

Agent Paula Pogbe, Mino Raiola otkrio je zbog čega je njegov klijent odabrao Manchester United prije Real Madrida i Barcelone. Kao što već znate, Pogba je ljetos prešao iz Juventusa u United za rekordnih 100 milijuna eura. Međutim, za francuskog igrača bili su zainteresovani i Real Madrid i Barcelona, ali se tamnoputi igrač prije odlučio za premijerligaškog giganta.

paulpogbamanchesterunitedvburnleypremiervzt8i7crhrnx

Prema riječima Mine Raiole, Paul Pogba je prije izabrao Manchester United zbog toga jer su ga oni trebali za razliku od Barcelone i Real Madrida.

“Morate ići u klub koji vas treba. Manchester United treba njega.”, rekao je Raiola za Financial Times.

“Gledajte, Pogba je mogao izabrati bilo koji top klub. Real Madrid je osvojio Ligu prvaka, Pogba bi već tamo bio trofejan igrač.”, rekao je Mino Raiola

“Barcelona – njihova tri trofeja su Messi, Neymar i Suarez. Ono što vidite kao njihov rezultat na kraju godine su godine ‘kiparstva’. Dvije godine sam proveo ugovarajući dogovor između Paula Pogbe i Manchester Uniteda.

Paul Pogba ove sezone i nije baš u najboljoj formi pod vodstvom Josea Mourinha. United u prethodne četiri utakmice nema pobjede. Nalaze se na osmom mjestu sa 15 bodova što je sedam manje od vodećeg Manchester Cityja.

Sljedeću utakmicu igraju protiv Swanseaja koji je predzadnji sa 5 bodova uz utakmicu manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!