NaslovnicaVijesti"Mislim da Real Madridu nisam potreban"

“Mislim da Real Madridu nisam potreban”

Vezni igrač Paris Saint Germaina Angel Di Maria vjeruje da njegovom bivšem klubu Real Madridu i dalje nisu potrebne njegove usluge, nakon što su ga prodali Manchester Unitedu prije dvije godine.

Mislim da Real Madridu nisam potreban

Argentinski reprezentativac je igrao jednu od ključnih uloga u posljednjoj sezoni u klubu, kada su “Kraljevi” osvojili Ligu prvaka i Kup kralja, a onda je na ljeto prešao na Old Trafford za 75 miliona eura, a Real Madrid je kao zamjenu doveo kolumbijsku zvijezdu Jamesa Rodrigueza.

Di Maria u Engleskoj nije uspio pronaći svoju pravu formu, a prošlog ljeta je stigao u Pariz, gdje igra sezonu iz snova. Sinoć je svojom asistencijom Zlatanu Ibrahimoviću riješio pitanje prolaska svog kluba u četvrtfinale Lige prvaka, a “Parižani” su ukupnim rezultatom 4-2 očekivano prošli dalje.

28-godišnji Argentinac i dalje nije siguran da u Real Madridu shvataju kakvog su igrača pustili da ode.

Sinoć je poslije utakmice izjavio: “Mislim da Real Madridu i dalje nisam potreban. Njima ne treba igrač poput mene, već imaju igrače sa kvalitetom i iskustvom. To su igrači koji koštaju dosta novca i pokazuju to.”

“Navijači na Santiago Bernabeuu su vrlo zahtjevni od svojih igrača, a ja se nadam da će sve ići dobro za njih, jer imam puno prijatelja u tom klubu.”

Di Maria smatra da su “Kraljevski klub” i Barcelona dva vodeća kandidata za osvajanje Lige prvaka ove sezone.

“Madrid i Barcelona su uvijek favoriti, oni uvijek stignu do finala takmičenja.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!