NaslovnicaVijestiMogli smo dovesti Coutinha ali ga nismo htjeli toliko platiti

Mogli smo dovesti Coutinha ali ga nismo htjeli toliko platiti

Mogli smo dovesti Coutinha ali ga nismo htjeli toliko platiti! Direktori Barcelone Albert Suller i Robert Fernandez kažu kako Barcelona nema namjeru skupo plaćati igrače. Coutinho je Barceloni ponuđen za 200 milijuna eura, ali u Barceloni nisu htjeli toliko platiti za njega.

Mogli smo dovesti Coutinha

U Barceloni je danas održana konferenciju za novinare na kojoj su se pojavili direktori Barcelonine Albert Soler i Robert Fernandez te su objasnili što se dogodilo ovog ljeto sa transferima u Barceloni, a posebno na kraju razdoblja ljetnog transfer roka. Nije tajna da je Barcelona prvenstveno tražila Philippe Coutinha iz Liverpoola, ali Coutinho na kraju nije potpisao za Barcu. Redsi ga nisu željeli prodati, i u namjeri da odbiju Barcelonu za igrača su tražili ogroman novac.

>> FOTO: Evo koji su najveći transferi ovog prijelaznog roka!

„U petak, nakon mnogo sedmica razgovora i pregovor, Liverpool je odredio cijenu od 200 milijuna eura za Coutinha. Mi smo odlučili da nećemo toliko platiti. Ovo je biznis nogomet. Barcelona nije u tome. Kretanja na nogometnom tržištu ovog ljeta su nam pokazala da postoji druga vrsta nogometa u koju nije uljučena Barcelona “, objasnio je Soler.

Barcelona je u četvrtak poslala najnoviju ponudu za Coutinha, vjerojatno tešku oko 150 milijuna eura, ali u Liverpoolu su rekli da Brazilac nije na prodaju.

Barcelona, ​​koja je ovog ljeta neočekivano izgubila Neymara, platila je vrlo visoku naknadu za Ousmane Dembelea u vrijednosti od 105 miliona eura, a cijena transfera može narasti i do 120 miliona eura ukoliko se aktiviraju razni bonusi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!