NaslovnicaVijestiMourinho otkrio koja su tri razloga za današnji poraz Uniteda

Mourinho otkrio koja su tri razloga za današnji poraz Uniteda

Manchester United danas je poražen od Watforda na gostujućoj utakmici engleskog Premiershipa sa 1-3 što je prva pobjeda Watforda protiv Uniteda nakon 30 godina. To je treći uzastopni poraz Josea Mourinha, nakon poraza od Cityja u gradskom derbiju i Feyenoorda u Ligi Europe, a to se portugalskom stručnjaku nije desilo već 10 godina – posljednji put u kolovozu 2006. godine.

josemourinhowatfordvmanchesterunited1vzfoprum9wl

Trener Uniteda, Jose Mourinho osvrnuo se nakon utakmice protiv Watforda na tri faktora, koja su po njegovom mišljenju, utjecala na poraz Uniteda u današnjoj utakmici.

“Osvrnut ću se na tri faktora sa utakmice, ali samo na jedan ja mogu utjecati. Prvi je vezan uz nas, naše individualne i kolektivne greške. To moramo popraviti. Drugi faktor je sudac, a ja njihove pogreške ne mogu kontrolirati. Priča utakmice je rezultat, a ne smiješna situacija kod prvoga gola. Treći faktor je sreća, mi je nismo imali. Bili smo najbolja momčad kada smo gubili,” rekao je Jose Mourinho BBC-u.

Mourinho je dodao da je veliki problem to što se neki igrači ne znaju izboriti sa negativnom energijom.

“Ušli smo u sezonu jako dobro, ali je prvi poraz donio negativu. Neki se igrači ne znaju izboriti s negativnom energijom. Vidite kakav je Ashley Young, u utakmicu je unio samopouzdanje i sreću i to je nešto što više igrača treba imati.”

Kapetan Watforda, Troy Deeney rekao je da nije iznenađen njihovom igrom, imaju dobre igrače i smatra da su zasluženo slavili.

“Pa naravno da smo zaslužili pobjedu. Tko bi se raspravljao protiv toga? Ja sigurno ne,” rekao je nakon utakmice raspoloženi strijelac prvog pogotka Watforda Etienne Capoue.

“Nisam iznenađen našom igrom. Imamo jako dobre igrače, smatram da smo bili bolja momčad i da smo imali puno prilika. Čak i kada su oni zabili, uspjeli smo se vratiti. Imali smo najteži raspored na početku sezone, ali smo pokazali da znamo kao treba igrati s momčadima poput Uniteda, s kvalitetnim igračima na koje je utrošeno puno novca,” rekao je kapetan Watforda Troy Deeney.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!