NaslovnicaVijesti"Mourinho u Manchesteru? Ne, želim da ostane van Gaal!"

“Mourinho u Manchesteru? Ne, želim da ostane van Gaal!”

Defanzivac Manchester Uniteda Daley Blind nada se da će Louis van Gaal ostati na klupi Manchester Uniteda uprkos špekulacijama da će trener kluba sljedeće sezone biti Jose Mourinho.

Mourinho napokon odgovorio na pitanje o njegovom preuzimanju Manchester Uniteda

Brojne špekulacije engleskih medija u posljednjih par mjeseci tvrde da će Mourinho naslijediti Van Gaala, koji je Crvenim vragovima donio prvu titulu prvaka FA Kupa u posljednjih 12 godina pobjedom protiv Crystal Palacea jučer na Wembleyu.

Iako je uspio osvojiti prvu titulu na klupi Manchester Uniteda u posljednje tri godine, Van Gaal iza sebe ima uglavnom razočaravajuću sezonu u kojoj se njegov tim nije uspio plasirati u Ligu prvaka, te je završio peti u Premier ligi.

Međutim, Blind, kojeg je u United doveo Van Gaal iz Ajaxa 2014. godine, otkrio je da želi da njegov sunarodnjak ostane na Old Traffordu.

U intervjuu nakon sinoćnje utakmice, Blind je rekao: “Trener je bio jako sretan nakon pobjede, kao i svi ostali. Ovo je prvi put da čujem da će nas Mourinho preuzeti, no samo se nadam da će Louis van Gaal ostati.”

Portugalski stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz u Chelseaju u decembru prošle godine i od tada je povezivan ponajviše sa preuzimanjem klupe Manchester Uniteda.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!