NaslovnicaVijestiMourinho vjeruje u nemoguće: Nasmijao mnoge stručnjake svojom izjavom

Mourinho vjeruje u nemoguće: Nasmijao mnoge stručnjake svojom izjavom

Mourinho vjeruje u nemoguće. Svojom izjavom je nasmijao mnoge stručnjake koji misle da je to nemoguće, barem ne ove sezone. Jose Mourinho kaže da je osvajanje Lige prvaka najbolji način da Chelsea izbori nastup u ovom takmičenju i naredne sezone.

Mourinho vjeruje u nemoguće

Chelsea kroz prvenstvo sigurno neće izboriti top 4, te im ostaje nada da to učine ili preko Europa lige, ili preko Lige prvaka.

‘Znam da bi u ovom trenutku ispadanje u Europa ligu i osvajanje iste bio najlakši način da izborimo nastup u Ligi prvaka naredne sezone’, rekao je Mourinho.

‘Ali, postoji i druga mogućnost – da osvojimo Ligu prvaka. Da, to će biti mnogo teži posao nego osvajanje Europa lige, ali i dalje nastupamo u tom takmičenju i imamo šanse.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

‘Uvijek sam bio protiv ideje da klubovi koji ispadnu iz Lige prvaka takmičenje nastavljaju u Europa ligi, jer to nije fer za ekipe koje su prošle grupnu fazu tog takmičenja.

‘Mislim da bi ekipa, nakon ispadanja iz Lige prvaka, trebala ići kući i fokusirati se na domaća takmičenja. Želimo igrati protiv Barcelone, Reala i Bayerna. Želimo igrati protiv velikih klubova i zato nam treba pobjeda protiv Porta.’

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!