NaslovnicaVijestiSAMO ŠTO JE PREUZEO TOTTENHAM: Mourinho kupuje zvijezdu Real Madrida - on...

SAMO ŠTO JE PREUZEO TOTTENHAM: Mourinho kupuje zvijezdu Real Madrida – on ga je doveo i u Real, a sada ponovo želi raditi sa njim!

Novi menadžer Tottenhama, Jose Mourinho, želi da se klub pojača u obrani, gdje bi u velikom transferu doveli zvijezdu Real Madrida Raphael Varanea.

PREUZEO TOTTENHAM

Francuski internacionalac je imao lijepu karijeru za klub i državu otkako ga je Mourinho doveo u Madrid, kada je vodio Real prije nekoliko godina.

Prema Don Balonu, Mourinho sada želi ponovo raditi sa Varaneom, što ima smisla s obzirom na to da su Spursi trenutno vrlo loši u obrani.

Tottenham uopće nije dobro započeo sezonu, a stvari bi se mogle pogoršati, jer će dvojac Toby Alderweireld i Jan Vertonghen napustiti ekipu na kraju sezone kao slobodni agenti.

Varane bi mogao biti izvrsna dugoročna kupovina za jačanje Tottenhamove momčadi, a Don Baon sugerira da bi taj transfer mogao biti idealan s obzirom da Real traži novo pojačanje u obrani.

To može osloboditi Varanea, tako da Spursi ovdje imaju savršenu priliku za iskoristiti, jer će sigurno i drugi timovi željeti da ga dovedu u svoje redove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!