Najbolja odluka u karijeri mu je odlazak iz Real Madrida

Najbolja odluka u karijeri mu je odlazak iz Real Madrida. Većina nogometaša želi da igra za Real Madrid, ispred njihovih navijača, pod svjetlima Santiago Bernabeua i izaći na teren pod himnom Lige prvaka.

Najbolja odluka

To je ono što mnogi mladići mogu samo sanjati. Igrati za nedvojbeno najveći nogometni klub na svijetu, sa igračima svjetske klase. Dakle, kada je Ezequiel Garay stigao u Real Madrid iz Racing Santandera u 2008. godini, to je bio sigurno vrhunac njegove karijere.

Malo igrača dobiju poziv sa Santiago Bernabeua i da igraju tamo na redovnoj osnovi, ali Garay, branič Argentine priznaje da mu je drago što je napustio španjolske divove i prešao u Benficu 2011. godine.

Euro Soccer BONUS

29-godišnjak je napravio samo 25 ligaških nastupa za Los Blancose u svoje dvije sezone u klubu i pokušao je učvrstiti svoje mjesto u početnoj postavi, pod vodstvom bivšeg trenera Jose Mourinha.

Garay je visoko ocijenjen po dolasku u španjolsku prijestolnicu, ali stvari nisu išle kako je branič planirao. I doista, njegova karijera je išla ka uzlaznoj putanji nakon što je napustio Real Madrid i otišao u Benficu.

Regularno igranje za Benficu je poboljšalo njegove nastupe i u Argentini, a također je pomogao svom klubu da osvoji tri glavna trofeja – uključujući Primeira Liga u 2014. godini.

Prelazak u Rusiju, u Zenit Saint Petersburg se možda smatrao korakom unatrag u njegovoj karijeri, ali se reprezentativac Argentine od tada vratio u La Ligu, nakon pet godina igranja vani.

Garay će igrati protiv svog bivšeg kluba kasnije ove sezone i osvrnuo se na svoju prošlost sa Real Madridom.

“Poštujem Real Madrid kao instituciju”, priznao je Garay. “Ali ja još uvijek mogu reći da je najbolja odluka u mojoj karijeri odlazak iz Real Madrid, jer igrači vole da igraju, a ja to nisam radio tamo.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)