NaslovnicaVijestiNajteži mogući protivnik: Salihamidžić NEZADOVOLJAN! Da li se Bayern već PREDAO?

Najteži mogući protivnik: Salihamidžić NEZADOVOLJAN! Da li se Bayern već PREDAO?

Direktor minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić uživo je prati izvlačenje žrijeba osmine finala Lige prvaka. Bayern je izvukao ekipu Liverpoola a i sam Salihamidžić je svjestan koliko će teško biti ekipi Bayerna u ovom dvomeču.

Bayern možda i nije mogao izvući težeg protivnika. U osmini finala, Bayern nije ima sreće te je izvukao prošlogodišnjeg finalisz, ekipu Liverpoola. I sam sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić priznao je da se Bavarci suočavaju s izuzetno zahtjevnom domaćom zadaćom u vidu liderske momčadi engleske Premier lige.

ZIDANE MIJENJA MOURINHA? Francuz dovodi i pojačanje od 135 milijuna funti za sobom!

“Liverpool je fenomenalna ekipa. Imaju vrhunske igrače, duže vrijeme već igraju dobar nogomet, igraju na veoma visokom nivou cijeli susret i trebat će nam dva dobra dana kako bi ih uzbacili. Ali to su izazovi u karijeri šampiona idemo da se borimo. Svaki nogometaš jedva čeka ovakve utakmice, motiva neće nedostajati “, rekao je Salihamidžić.

Prva utakmica će se igrati naa Anfieldu 19. februara dok je revanš zakazan za 13. mart u Munchenu na Allianz Areni.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!