NaslovnicaVijesti"Naredne sezone Leicester će se boriti za opstanak."

“Naredne sezone Leicester će se boriti za opstanak.”

Michael Owen tvrdi kako će se Leicester naredne sezone boriti za opstanak u Premeirshipu.

Leicester će se boriti za opstanak

Leicester ove sezone igra odličan nogomet, te su glavna atrakcija u svijetu nogometa, te će svim sangama napasti titulu Prmiershipa.

“Zbog Leicestera Manchester United i Liverpool neće igrati Ligu prvaka. Naredne sezone ća vjerovatno ispasti iz lige, čak i ako osvoje Premiership ove sezone, Leicester će se naredne sezone boriti za opstanak”, kazao je Owen, te nastavio:

“Zavisi sve kojim će putem krenuti. Novac mogu investirati u Ligu prvaka i rizikovati sve kako bi postali klub iz vrha u narednim godinama ili jednostavno mogu pasti na naiske grane.”

“Oni nemaju tim poput Manchester UNiteda i Liverpoola, jedno što imaju je nevjerovatno sezona i iskreno se nadam da će osovjiti Premeirshio.”

Leicester svoju ‘avanturu’ u Premiershipu nastavlja sutra protiv Arsenala.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!