NaslovnicaVijestiNasri pod istragom španjolske antidoping agencije

Nasri pod istragom španjolske antidoping agencije

Španjolski nogometni klub Sevilla priopćio je danas da nacionalna antidoping agencija istražuje liječničke izvještaje Samira Nasrija koje je nedavno imao intravenozno liječenje na klinici u Los Angelesu.

Klinika Drip doctors je u utorak na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je Nasri, a u opisu su naveli da su mu “pomogli da ostane hidriran i u vrhunskom zdravsvenom stanju tijekom naporne sezone”.

Terapija će navodno Nasriju ojačati imunološki sustav i sadrži “velike doze vitamina C i B, aminokiselinu lizin i cink u kombinaciji sa specijalnim hranjivim sastojcima”.

Glasnogovornik Seville Jesus Gomez rekao je danas za Associated Press da je španjolska antidoping agencija kontaktirala klub i tražila detaljne informacije.

S druge strane, glasnogovornik španjolske antidoping agencija rekao je da istražitelji provjeravaju je li Nasri putem terapije unio neku nedozvoljenu suspstancu.

Ovaj 29-godišnji nogometaš sredine terena, koji je u Sevilli na posudbi iz Manchester Cityja, pojavio se danas u trening centru španjolskog kluba na početku priprema pred nastavak sezone u Primeri.

Nasri je ove sezone u dresu Seville odigrao 13 utakmica, te postigao tri gola.

Sevilla je trenutno treća u Primeri sa 33 boda, četiri manje od prvoplasiranog Reala, ali i utakmicom više. Španjolski klub također je izborio plasman u osminu finala Lige prvaka, gdje će igrati protiv aktualnog prvaka Engleske, Leicester Cityja.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!