NaslovnicaVijestiNavijač Manchester Uniteda na kladionici dobio 5.637 €

Navijač Manchester Uniteda na kladionici dobio 5.637 €

Navijač Manchester Uniteda na kladionici dobio 5.637 € (4,442.54 funte). Jučer je jedan od navijača Crvenih đavola igrao kladionicu i pogodio četiri para koja je odigrao na svom listiću.

Navijač Manchester Uniteda na kladionici dobio 5.637

Jučer je stvarno bio vrlo zanimljiv dan što se tiče utakmica i klađenja. Prije sve u finalu Capital One kupa su igrali Liverpool i Manchester City, gdje je nakon izvođenja penala, klub sa Etihada bio bolji i osvojio prvi trofej ove sezone.

Zatim su se igrale dvije utakmice u Premier ligi. Prije svega Manchester United protiv Arsenala, a drugu utakmicu je igrao Tottenham protiv Swanseaja.

Crveni đavoli su uspjeli da pobijede na krilima mladog Rashforda koji je postigao dva gola, a Tottenham se izvukao u 77. minuti, golom Danny Rose-a.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Naš navijač kluba sa Old Trafforda je na svom listiću odigrao četiri para, prva utakmica je Deportivo protiv Granada, kladioničar je igrao da će Granada postići jedan ili više golova, isto je igrao i na Arsenal.

Sljedeći par je Valencia protiv Athletic Bilbao-a, gdje je igrao da će Athletic Bilbao postići dva i više. Zaustavio se na italijanskoj ligi i to na Sampdoriji koja je  igrala protiv Frpsompme-a. Vlasnik ovog listića je stavio da će Sampdoria postići golove u oba poluvremena. Možemo reći da je imao i sreće u toj utakmici, jer je prvi gol pao u 44. minuti, samo još minuta ili dva, sve bi bilo gotovo.

Ali ovaj put kladioničar iz Manchestera i vjerni navijač Crvenih đavola je odigrao izvanredan listić što možete da vidite i ispod na slici.

CcUuqNeWwAAnotc

Da li želite dobiti na kladionici kao igrač na slici iznad? Pridružite nam se i mi ćemo vam pomoći. Prije svega vam donosimo dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!