NaslovnicaVijestiNema više pojačanja za Mourinha, a evo i zašto

Nema više pojačanja za Mourinha, a evo i zašto

Nema više pojačanja za Mourinha. Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho se suočava sa svojim prvim naredbama od strane izvršnog potpredsjednika Ed Woodwarda nakon što mu je rečeno da neće biti dozvoljeno da dovede još pojačanja ukoliko ne proda nekog iz kluba.

Nema više

Portugalski trener je uživao u plodovima Woodwardovog rada ovog ljeta sa Manchester Unitedovim ogromnim sredstvima od komercijalnih prihoda i doveo ne manje od četiri glavna pojačanja. Eric Baillyja, Zlatana Ibrahimovića, Henrik Mkhitaryana i Paula Pogbu, koji su stigli za kombiniranu naknadu od oko 150 milijuna funti, a također su dodane tri četvrtine milijuna funti na tjednim plaćama.

No, unatoč gledajući kako njegov novi klub obara rekord u transferima, Mourinho još uvijek nije u potpunosti zadovoljan sa svojom momčadi. Nakon što je vidio Phila Jonesa i Marcos Rojoa, koji ga nisu impresionirali na treningu, bivši menadžer Chelseaja je želio dovesti još jednog iskusnog braniča kako bi bili sigurni da neće imati problema u obrani.

On je pokazao određeni interes za Southamptonovog Jose Fontea kao potencijalno pojačanje. 32-godišnjak ima bogato iskustvo u Premier ligi i pokazao je neke od svojih najboljih formi tijekom Eura 2016 sa Portugalom, takmičenje koje je Portugal osvojio u Francuskoj.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Međutim, prema pisanju The Suna, Woodward je blokirao Mourinhove pokušaje da dovede svog sunarodnjaka, jer se on do sada nije riješio niti jednog igrača i tu su neke plaće koje su vrlo visoke i moraju se srezati. Rojo, kao što je već spomenuto, se nalazi na tom popisu, a njemu se pridružuje i Bastian Scweinsteiger, koji ima 200.000 funti tjedno.

Ne čudi što je Unitedu bilo teško naći klubove koji su spremni da preuzmu ove igrače pa makar i na posudbu.

[su_euro_soccer_bonus]

No, dok se to ne dogodi, dogovor za Fontea se čini propao. Southampton je navodno spreman da ga proda za 12 milijuna funti, ali također pokušavaju iskoristiti Unitedovo oklijevanje i ponuditi mu novi ugovor.

Može li Mourinho sa ovom ekipom da osvoji ovogodišnji naslov Premier lige? Navijači Uniteda su u uvjerenju da može, a i kladionica bet365 im daje vrlo dobre šanse za taj naslov.

Screenshot_3

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!