NaslovnicaVijestiNeymar nagovara zvijezdu Liverpoola da pređe u Barcelonu

Neymar nagovara zvijezdu Liverpoola da pređe u Barcelonu

Igrač Barcelone Neymar nagovara zvijezdu Liverpoola, kolegu i prijeatelja iz reprezentacije, Philippe Coutinha da dođe u Barcelonu. Redsi su imali loš start ove sezone i dok su se igrači borili sa lošom formom, Coutinho je impresionirao u veznom redu, bez obzira na sve.

Neymar

Ljudi su počeli primjećivati nevjerovatnog veznjaka. Steven Gerrard u svojoj knjizi govori o tome kako bi Coutinho kao igrač Liverpoola mogao biti doveden od strane Barcelone ili Real Madrida.

Čini se da je bivši kapiten Redsa mogao biti pravu, sa Neymarom koji je već priznao da bi volio igrati sa saigračem iz reprezentacije.

“Coutinho je sjajan”, rekao je za Mundo Deportivo. “Volio bih da igram sa njim u klubu. On je na toj razini da može igrati za Barcelonu.”

Neymar izgleda ima dosta vjere u sposobnosti Coutinha, barem više nego trener Brazila. Dunga nedavno nije pozvao 23-godišnjaka u tim zbog poziva veznjaka Kake.

Međutim, Dunga je priznao grešku i pobrinuo se da Coutinho putuje sa momčadi Brazila na sljedeću utakmicu protiv Kostarike koja se igrala ranije ovog mjeseca.

Tokom te pauze, Neymar i Coutinho nadoknadili su izgubljeno vrijeme, gdje su postavili, pa čak i previše slika na Instagram. To je potvrdilo blisko prijateljstvo koje imaju ova dva fudbalera.


Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!