Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Neymar otkrio zbog čega se ofarbao u plavo

Nogometaš Barcelone, Brazilac Neymar otkrio je zbog čega je kosu ofarbao u plavo. Kako on kaže, ideja je došla prije Olimpijskih igara kada se dogovorio sa prijateljem da ofarbaju kosu u plavo ukoliko osvoje zlatnu medalju sa brazilskom reprezentacijom.

neymarvflborussiamoenchengladbachvfc5_y8skpp_v0l

“Prije Olimpijskih igara sam se dogovorio sa prijateljem da obojimo kosu u plavu ukoliko uspijemo osvojiti zlato. Nismo se Leo i ja dogovorili ništa, ali jesmo pokušali nagovoriti Suáreza da i on oboji svoju kosu, međutim, to nije tako jednostavno s njim (smijeh).”

Na pitanje novinara o pjesmi koju je snimio, Neymar je odgovorio da je to bila isključivo reklama, i da je bio cilj da se obro zabavi, te da sebe ne vidi u ulozi pjevača, iako bi, kako on kaže, volio snimiti pjesmu sa Messijem i Neymarom.

“Snimljena pjesma? To je sve bila reklama, ništa više. Dobro sam se zabavio i to je sve. Ne vidim sebe u ulozi pjevača iako bih volio snimiti pjesmu sa Messijem i Suárezom, zašto da ne.”

Komentarisao je i bivše brazilske nogometaše, Romarija, Pelea i Ronalda.

“Romario i Pelé su za mene posebni igrači i volio bih da sam u mogućnosti igrati s njima. Naravno, tu je i Ronaldo, ali s njim sam igrao jedan manji period.”

Oznake: