NaslovnicaVijestiLoše vijesti za PSG: Neymar propušta ne samo duel sa Unitedom, već...

Loše vijesti za PSG: Neymar propušta ne samo duel sa Unitedom, već i ostatak sezone!

Loše vijesti stižu na Park prinčeva, pošto izgleda da njihova superzvijezda Neymar propušta ne samo dvomeč u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda, već i preostali dio sezone!

Napadač Paris Saint Germaina, Neymar zbog ozljede zadobijene u meču Kupa Francuske protiv Strasbourga najvjerovatnije će propustiti ostatan sezone, prenosi L’Equipe.

Isti izvor navodi da je brazilskom reprezentativcu dijagnostikovan prelom pete metatarzalne kosti desne noge. Podsjetimo, Neymar je u februaru prošle godine zadobio identičnu ozljedu zbog koje je pauzirao do Svjetskog šampionata u Rusiji.

U ovom medicinski tim PSG-a i brazilske reprezentacije odlučuje o načinu liječenja fudbalera, ali prema nekim informacijama Neymar će 90 posto morati na operaciju.

U tom slučaju oporavak bi trajao nekoliko mjeseci, što znači da bi za njega sezona već u januaru bila završena.

Dvadesetšestogodišnji napadač je ove sezone odigrao 13 mečeva u prvenstvu Francuske i postigao je 13 golova, uz šest asistencija, dok je u Ligi šampiona pet puta bio strijelac u šest duela.

PSG 12. februara u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona gostuje Manchester Unitedu, a revanš je 6. marta u Parizu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!