NaslovnicaVijestiLiverpool izabrao novog trenera, sada i sam priznao: Čekam da klubovi postignu...

Liverpool izabrao novog trenera, sada i sam priznao: Čekam da klubovi postignu dogovor

Liverpool je odlučio da će Arnea Slota, trenera Feyenoorda, imenovati za nasljednika Jurgena Kloppa koji napušta klub na kraju sezone. Trenutno su u tijeku pregovori s Feyenoordom, a sam trener je priznao da se nada uspješnom završetku pregovora.

Prošle godine su mediji povezivali Slota s prijelazom u Tottenham, ali je odlučio ostati u Feyenoordu nakon potpisivanja produženja ugovora. Međutim, izgleda da ne može odoljeti pozivu s Anfielda i jasno pokazuje želju za preuzimanjem Redsa.

“Želio bih postati novi menadžer Liverpoola, moje odluke su jasne. Feyenoord i Liverpool su u pregovorima, čekam da vidim što će iz toga izaći. Optimist sam, čekam da se klubovi dogovore”, rekao je Slot za ESPN.

45-godišnjeg trenera hvale zbog inovativnog i ofanzivnog pristupa igri s Feyenoordom, s kojim je osvojio naslov prvaka u sezoni 2022./23. te Nizozemski kup prošlog vikenda. Također, u svojoj prvoj sezoni u Feyenoordu došao je do finala Konferencijske lige, a tijekom svoje karijere vodio je Cambuur i AZ Alkmaar.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!