NaslovnicaVijesti(VIDEO) Pogledajte kakvu je golčinu sinoć postigao Thiago. Igrači Liverpoola nisu mogli...

(VIDEO) Pogledajte kakvu je golčinu sinoć postigao Thiago. Igrači Liverpoola nisu mogli vjerovati!

Liverpool je sinoć nastavio pobjednički niz u Ligi prvaka, nakon što su na domaćem terenu u petom kolu grupne faze ostvarili pobjedu protiv Porta (2-0), a jedan od najboljih igrača utakmice bio je Thiago Alcantara koji je postigao nevjerojatan gol.

Gosti su izdržali remi bez golova u prvom poluvremenu, ali je Liverpool pokazao svoju snagu u drugom kada su Thiago i Salah postigli golove za pobjedu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Englezi su još u prošlom kolu ostvarili nokaut fazu, tako da su ovdje igrali potpuno rasterećeno i sada imaju maksimalnih pet pobjeda iz pet utakmica.

Pogledajte eurogol Thiaga Alcantare OVDJE!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!