NaslovnicaVijestiOGROMAN TRANSFER NA POMOLU: Bivša zvijezda Real Madrida prelazi u Barcelonu!

OGROMAN TRANSFER NA POMOLU: Bivša zvijezda Real Madrida prelazi u Barcelonu!

Ogroman transfer na pomolu! Bivša zvijezda Real Madrida prelazi u Barcelonu! Špekulacije su ovog tjedna povezale Alvaro Moratu sa odlaskom iz Chelseaja kako bi se pridružio Barceloni, a Jordi Alba je naizgled pozdravio tu ideju.

Ogroman transfer

Kao što je napomenuo Daily Mail, španjolski napadač je povezan sa transferom u katalonske divove u siječnju dok se njegove borbe na Stamford Bridgeu nastavljaju.

26-godišnjak je uspio postići samo 15 golova u 48 nastupa za Plavce u svojoj debitanskoj sezoni sa klubom prošle godine, dok je sedam golova postigao u 21 utakmici do sada ove sezone.

Zauzvrat, nije se utvrdio kao strijelac Chelseaja kao što se nadao, a Sarri sada više forsira Girouda i Eden Hazarda umjesto da se to koristi kao alternativa.

S obzirom da je u Engleskoj napravio pozitivan početak života, bit će velika frustracija za sve navijače što nije uspio u Engleskoj.

Maurizio Sarri je možda sada spreman da ga proda i dovede drugog napadača.

S tim glasinama o preseljenju u Barcelonu, Albu su pitali o Morati na događaju u četvrtak i bio je naizgled otvoren o toj ideji da se njegov zemljak pridruži njemu na Nou Campu.

“Dobri igrači i dobri ljudi se uvijek uklapaju u ovaj klub. Imam ogromnu zahvalnost prema njemu”, citirao ga je Mundo Deportivo.

Vrijeme će reći hoće li se ovo realizovati, budući da bi izgledalo malo bizarno s obzirom na njegovu povijest sa Real Madridom.

Ipak, sa Luis Suarezom koji u siječnju puni 32 godine, Barcelona je možda svjesna da im je potrebna dugoročna zamjena, a Morata bi mogao biti idealno pojačanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!