NaslovnicaVijestiOtkupna klauzula dodana u Vardyjev ugovor

Otkupna klauzula dodana u Vardyjev ugovor

Otkupna klauzula dodana u Vardyjev ugovor. Najbolji strijelac Premier lige već je privukao interes iz najboljih Engleskih klubova nakon impresivne sezone, ali oni će morati potrošiti velike novce ukoliko ga žele dovesti.

Otkupna klauzula dodana u Vardyjev ugovor

Klubovi će morati da plate 30 miliona funti za potpisivanje Leicester Cityjevog Jamie Vardyja, nakon što su lideri Premier lige ubacili otkupnu klauzulu u njegov novi ugovor, piše The Times.

29-godišnjak je potpisao novi ugovor od tri i pol godine na King Power stadionu u februaru, koji bi ga trebao držati u klubu do juna 2019. godine.

Najbolji strijelac Premier lige već je privukao interes Chelseaja i Manchester Uniteda, ali će biti dozvoljeno da napusti klub samo ukoliko neko ponudi 30 miliona funti.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Nakon što je otpušten od Sheffield Wednesdaya u 16-oj godini, Vardy je svoju karijeru počeo sa Stocksbridge-om, gdje se u prvi tim probio 2007. godine i proveo tri sezove prije nego što se pridružio Sjevernoj Premier Ligi u Halifax Town, 2010.

Postiže 26 golova u svojoj debitanskoj sezoni, a zatim prelazi u Fleetwood Town u Augustu 2011. godine. Tu postiže 31 ligaški gol i osvaja nagradu za Igrača godine.

U maju 2012. godine Vardy potpisuje za Leicester City u Championshipu za rekordni transfer od 1 miliona funti, a onda ih predstavlja u Premier ligi nakon što su osvojili Championship 2014. godine. Od tada je počeo da živi svoj san i trenutno je prvi strijelac Premiership, dok je njegov tim na vrhu tabele.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!