NaslovnicaVijestiŠto za Hrvatsku znači Modrićev status u Realu? Ovako je to komentirao...

Što za Hrvatsku znači Modrićev status u Realu? Ovako je to komentirao Dalić

U ovoj sezoni, Luka Modrić nije nužno stalni član početne postave Real Madrida. Umjesto toga, obično ulazi s klupe kako bi pružio dodatni poticaj momčadi čija je razina energije počela opadati. Trener Carlo Ancelotti pažljivo upravlja njegovim minutama na terenu, a španjolski mediji pišu o Modriću, hrvatskom veznjaku i legendi ovog španjolskog diva, koji je navodno izražavao razočaranje i frustraciju zbog te situacije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nedavno se dogodilo da Luka Modrić, prvi put od svog dolaska u Real Madrid 2012. godine, nije igrao u dvije uzastopne utakmice. Osim toga, njegova trenutačna uloga u momčadi jasno se vidi iz činjenice da je odigrao samo 285 minuta tijekom sedam ligaških susreta.

Na konferenciji za medije na kojoj je izbornik reprezentacije Zlatko Dalić najavio nadolazeće kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Turske (četvrtak) i Walesa (nedjelja), pokušalo se saznati je li Luka Modrić doista ljut i što se s njim trenutačno događa. Međutim, Dalić nije pružio mnogo informacija u vezi s tim pitanjem.

“Nisam o tome razgovarao s njim, to je klupska stvar. Najvažnije mi je da dođe spreman, motiviran i željan igre. Nije bez utakmica i minutaže, Real ima puno igrača i utakmica i Ancelotti radi dosta promjena. Luka je prošlu utakmicu odigrao od prve minute. Mislim da će doći u dobroj formi,” rekao je Dalić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!