NaslovnicaVijestiReal Madrid sve ozbiljnije razmatra dolazak Bayernove zvijezde: Optimističniji su nego ikad...

Real Madrid sve ozbiljnije razmatra dolazak Bayernove zvijezde: Optimističniji su nego ikad oko njegovog transfera

Prema informacijama španjolskih medija, Real Madrid ima namjeru angažirati Alphonsa Daviesa, zvijezdu Bayerna, kako bi riješio problem na poziciji lijevog beka. Trenutačno, na toj poziciji Carlo Ancelotti koristi Ferlanda Mendyja i Frana Garciju, povremeno i Davida Alabu, no nije potpuno zadovoljan tim opcijama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Alphonso Davies trenutačno ima tržišnu vrijednost od 70 milijuna eura i smatra se jednim od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji. Ima još dvije godine ugovora s Bayernom, no nije protiv ideje da pređe u Real Madrid. S obzirom na te činjenice, u Real Madridu su iznimno optimistični oko mogućnosti njegova dolaska, a planiraju ozbiljno nastojati dovesti ga na ljeto 2024. godine.

“Real Madrid je optimističniji nego ikad u pogledu dovođenja Alphonsa Daviesa”, navode španjolski mediji.

Davies je ove sezone, gledajući sva natjecanja, odigrao 14 utakmica za Bayern. Nije se upisao u listu strijelaca, a na svom kontu ima tri asistencije. U karijeri je igrao i za Vancouver Whitecapse za koje je u 81 utakmici postigao 12 golova i upisao 14 asistencija. Za reprezentaciju Kanade ima 41 nastup i 14 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!