NaslovnicaVijestiOvo je lista od 10 najboljih igrača u Engleskoj ove sezone!

Ovo je lista od 10 najboljih igrača u Engleskoj ove sezone!

Sezona u engleskom Premiershipu donijela je mnogo uzbuđenja, a među najsvjetlijim zvijezdama ističu se deset igrača čiji su doprinosi ključni u utrci za naslov. Pogledajmo detaljnije njihove iznimne uspjehe i utjecaje na svoje momčadi.

10.) Son Heung-min

Nakon neobično slabije sezone prošle godine, Son je ove sezone oduševio s 12 golova za momčad Angea Postecogloua, a neki od njih postignuti su u velikim utakmicama. Jedan od najboljih napadača Premiershipa kada je u formi.

9.) William Saliba

Arsenal trenutno drži rekord u ligi s najviše očuvanih mreža, najmanjim brojem primljenih udaraca i najmanjim brojem primljenih golova, a Salibini nastupi ključan su razlog njihovog pohoda na naslov.

8.) Bukayo Saka

Nakon gola protiv Newcastlea prošlog tjedna, Bukayo Saka postigao je ili asistirao u 20 golova u Premiershipu ove sezone. Samo tri igrača [Salah, Watkins i Haaland] imaju više.

Ukupno, engleski reprezentativac postigao je 16 golova i 13 asistencija u 34 utakmice u svim natjecanjima ove sezone.

7.) Phil Foden

Foden je postigao svoj 16. gol u svim natjecanjima za Manchester City u najnovijem susretu protiv Bournemoutha, što je najbolji golgeterski učinak njegove karijere do sada. Mogao bi biti ključan u borbi za naslov.

6.) Rodri

Nathan Ake i Kyle Walker nedavno su izjavili da je Rodri jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji i teško je ne složiti se.

Španjolski vezni igrač zabilježio je najviše uspješnih dodavanja po 90 minuta od bilo kojeg drugog igrača u pet najjačih europskih liga ove sezone i doprinio je s šest golova u svim natjecanjima.

5.) Virgil van Dijk

Vođa s umirujućom prisutnošću u zadnjoj liniji Liverpoola, Virgil van Dijk jedan je od najsvjetlijih izvođača Premiershipa ove sezone.

Nije izgubio nijednu zračnu borbu u svojih posljednjih četiri uzastopne Premier League utakmice [protiv Arsenala, Burnleya, Brentforda i Lutona].

4.) Declan Rice

Nakon ljetnog transfera iz West Hama, Rice je podigao Arsenal na višu razinu ove sezone, postigavši četiri gola i pet asistencija u 26 utakmica za Artetinu momčad. Njegova sposobnost prekidanja igre i proigravanja nema premca.

3.) Mohamed Salah

U trenutku pisanja, Salah je drugi najbolji strijelac Premiershipa s 15 golova. Također ima najviše izravnih uključenja u gol po 90 minuta u Premiershipu ove sezone. Nema sumnje da je jedan od najboljih na svijetu.

2.) Erling Haaland

Nakon rekordne sezone 2022./23. s 52 gola u svim natjecanjima, Norvežanin i dalje ruši obrane snagom, brzinom i sposobnostima završavanja.

Nijedan igrač Premiershipa nije postigao više golova u svim natjecanjima od Haalanda od njegovog debija u srpnju 2020., a trenutno je najbolji strijelac lige s 17 golova u 21 utakmici.

1.) Kevin De Bruyne

Bio je težak izbor između Haalanda i De Bruynea, ali belgijski vezni igrač pobjeđuje svog suigrača iz Cityja na vrhu na temelju svojih nastupa tijekom posljednjih nekoliko godina.

Iako je izgubio pet mjeseci akcije ove sezone zbog operacije na ozljedi tetive, zapanjujuće je da nijedan igrač Manchester Cityja nije pružio više asistencija u svim natjecanjima ove sezone od De Bruynea.

I to sve u samo 12 odigranih utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!