NaslovnicaVijestiPaolo Maldini ima novi posao? Stiže u Premier ligu!

Paolo Maldini ima novi posao? Stiže u Premier ligu!

Engleski nogometni klub Newcastle United u potrazi je za novim sportskim direktorom, a prema informacijama talijanskih i engleskih medija, talijanska legenda Paolo Maldini (55) izgleda kao mogući kandidat. S obzirom na vijesti, čini se da će dosadašnji sportski direktor Svraka, Dan Ashworth, preći na Old Trafford. Iako mu ugovor istječe tek 2026. godine, Manchester United izražava želju za njegovim ranijim dolaskom i spreman je platiti oko 10 milijuna eura odštete. Newcastle United traži 20 milijuna, pa se očekuje da će se postići kompromisna cifra između ova dva iznosa.

Trenutno Maldini nema ugovor i odbio je nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije, dajući do znanja da je spreman za novu avanturu u europskom klubu. Newcastle bi mogao biti idealno rješenje jer bi mu pružio priliku da se pridruži klubu koji nema financijskih problema.

Prema Gazzetti dello Sport, Maldini se opisuje kao “tih i kompetentan glas autoriteta”, a igrači ga izuzetno cijene, videći ga kao ikonu svjetskog nogometa. Engleski izvori navode da je Maldini prvi izbor Newcastle Uniteda, dok je odmah iza njega Paul Mitchell, bivši igrač Southamptona. Na listi potencijalnih kandidata nalaze se i Rui Pedro iz Benfice, bivši sportski direktor Rome Tiago Pinto te sportski direktor Sportinga Hugo Viana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!