NaslovnicaVijestiPaul Pogba će nositi kopačke napravljene samo za derbi protiv Cityja

Paul Pogba će nositi kopačke napravljene samo za derbi protiv Cityja

Paul Pogba će nositi kopačke napravljene samo za derbi protiv Cityja. Reprezentativna pauze je gotova i vrijeme je da se vratimo ligaškom nogometu. Preciznije premierligaškom.

Paul Pogba će nositi

Radnja se vraća sa praskom u subotu kada se sastaju dva Manchestera kao i Jose Mourinho i Pep Guardiola na Old Traffordu kako bi ponovo zapalili svoje suparništvo.

Obje momčadi imaju 100 % učinak i naslov Premier lige je na njihovom umu. Strpljivo momci. Ovo će biti zanimljivo.

Screenshot_26

UPLATI!
Mourinhova i Guardiolina borba nije jedina stvar koja će biti zanimljiva u subotu. City je bez Sergio Aguera, koji je dobio zabranu igranja od tri utakmice nakon što je udario Winston Reida laktom.

Obje Manchester ekipe izgledaju sasvim drugačije nakon ljeta ekstremne potrošnje pa će biti zanimljivo vidjeti kako će novorođeno suparništvo, uključujući Zaltana Ibrahimovića i John Stonesa da eruptira.

United i City su potrošili 323.600.000 funti ukupno na ljetnom prijelaznom roku. Ali Crveni vragovi su ti koji su oborili svjetski rekord sa dovođenjem Paula Pogbe na Old Trafford.

[su_euro_soccer_bonus]

Jose Mourinho je platio 89 milijuna funti za Francuza kako bi zasvijetlio u utakmicama kao što je ova. Pogba je bio igrač Uniteda za manje od mjesec dana, ali ako bude imao anonimnu učinkovitost, mnoga pitanja će se postavljati.

23-godišnjak je bio impresivan u svoje dvije utakmice u Premier ligi, ali sada će igrati protiv Cityja i to će biti utakmica na drugoj razini i intenzitetu.

Iako ne bude igrao dobro na utakmici u subotu, barem će izgledati dobro.

Pogba će nositi par crvenih samo za njega napravljenih Adidas kopački za derbi u subotu. Kopačke možete vidjeti ispod.

https://www.instagram.com/p/BJ-jxWoAysg/

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!