NaslovnicaVijestiPayet: Ne znam hoću li igrati na Europskom prvenstvu

Payet: Ne znam hoću li igrati na Europskom prvenstvu

Dimitri Payet nije siguran hoće li biti u Francuskoj momčadi za Euro 2016. godine iako je u posljednjoj utakmici postigao sjajan gol iz slobodnog udarca u jučerašnjoj pobjedi rezultatom 4-2 protiv Rusije.

Ne znam hoću li igrati na Europskom prvenstvu payet

Playmaker West Hama je ušao sa klupe u 64. minuti susreta, a nakon toga iz prvog dodira sa loptom postigao nevjerovatan gol sa velike daljine, i to na svoj 29. rođendan.

No, unatoč tome, Payet nije siguran da li je uradio dovoljno da uvjeri izbornika Didiera Deschampsa da ga pozove za Europsko prvenstvo, koje će se održati ovog ljeta u njegovoj domovini.

“Ne znam, izbornik će odlučiti. Pokušao sam do sada u svakoj utakmici doprinijeti na neki način. Danas sam odigrao dobro, zadovoljan sam. Opušten sam u ovom trenutku, kao što sam bio i od početka sezone. Naporno radim i učinkovit sam u klubu.”

Payet, koji igra svoju debitantsku sezonu u Premier ligi, priznaje da je pogodak na njegov rođendan poseban način za proslavljanje prigode.

“Igrati za reprezentaciju, a zatim i pogoditi na svoj rođendan je nešto što se ne događa često. Moja obitelj je bila tu večeras, što me čini još sretnijim. Zajedno ćemo ovo proslaviti.”

“Za sada je sezona bila dobra. U Engleskoj sam dao sve od sebe. Danas, želim zahvaliti svojim klupskim suigračima, svojoj reprezentaciji i navijačima, koji su mi pokazali puno ljubavi.”

“Danas se moj veliki trud isplatio. Odigrali smo dvije utakmice i sada možemo uživati u ovoj večeri, a klupski život ponovo počinje sutra, tako da nemamo puno vremena za razmišljanje.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!